Saturday, 19 September 2015

KELAS PAGI JUMAAT


MR.M TENGAH POSING BAIK PUNYA.

Kelas minggu kedua sem 2 hri jumaat, kelas macam biasa tapi untuk kelas hari ni kami semua 
kena bagi link kat Mr.M sebab Mr.M nak cek dan bagi markah, untuk permulaan ni 
Mr. M nak sekurang-kuranya ada tiga posting tapi ada je pelajar-pelajar yang 
kurang daripada tiga post. Mr. M bagi chance untuk yang tak post lagi tu nasib aku cukup tiga posting so kene update selalu jangan tunda-tunda ya. 

Sampai di sini ya
nanti update lagi.

No comments:

Post a Comment