Sunday, 17 December 2017

MIB DANCE RECORDING

Hai semua 😁😁😁
Entry kali ni nak kongi pasal pelajar - pelajar FYP 2 menari 
untuk teaser MIB untuk upload dalam youtube sebagai promosi 
exhibition kami nanti.

Mr.M suka sangat buat kami semua menari, Mr. M kata dia suka kami semua goyang-goyang punggung. Kami tahu tujuan Mr.M buat dance ni nak buat kami lagi enjoy semasa
untuk Final Project 2 punya Exhibition nanti. Kita semua sudah stress dengan fyp dengan adanya dance sekurang kurangnya dapat la release sikit tension tu kan.


 
Ini full video untuk kami punya MIB dance teaser 

Sesiapa yang nak tengok boleh tengok kat youtube. 

No comments:

Post a Comment