Sunday, 17 December 2017

HARI YANG DI DINANTI-NANTI

Assalamualaikum Semua 😁

Entri kali ini nak kongsi mengenai hari yang di tunggu-tunggu oleh kami
sebagai pelajar Final Year Project 2 iaitu hari yang paling mendebarkan,
Hari presentation animasi kami untuk Final Year Project 2. Sesiapa pun akan 
merasakan apa yang kami rase iaitu rasa  nervous yang terlampau mana tidaknya
presentation ni bukan dengan dengan lecturer kami tetapi ada panel dari industri
itu yang membuatkan kami lagi menggigil.

Ini semasa turn kami presentation, cuak habis dah masa ni

Untuk kali ni punya presentation Mr.M buat lain dari lain iaitu giliran untuk 
presentation Mr.M buat secara terbalik, nama yang paling akhir akan present awal kerana 
untuk lebih adil pada semua kerana sebelum ni untuk present progress sudah giliran nama yang betul, so untuk yang final presentation ini Mr.M tukar sikit format. Oleh sebab itu, ramai yang membantah
tapi kami tidak boleh buat apa-apa kerana itu keptutusan muktamad Mr.M.

 Ini semasa presentation sedang berlangsung

Masa ni tengah tengah cuak habis kat depan tu bukan apa
takut kene hentamkan. tapi Alhamdulillah yang penting kita dah bejaya 
siapkan dan present. Kali ini punya prestation FYP 2, Mr.M panggil 2 panel industri 
iaitu Encik Tariq dari Glue Studios dan Encik Ijan dari Inspidea. Hari pertama 
Encik Tariq menjadi panel untuk separuh dari pelajar dari kelasa kami, hari kedua Encik Ijan
menjadi panel dari pagi sampai ke habis presentation. 

Semua tengah khusuk tengok orang present

Yasin sedang present animasinya

 WIPS Squad telah berjaya menyiapkan animasi walaupun semua dah rabak


Encik Ijan memberi sepatah dua kata untuk kami setelah semua pelajar habis presentation

Yang pertama kali, kami bersyukur sekali kehadrah Allah SWT
kerana kami telah berjaya menyiapkan animasi dan berjaya present fyp 2 kami dengan lancar. Terima kasih kepada family, lecturer yang telah banyak memberi dorongan dan bimbingan semasa menyiapkan FYP2 dan tidak lupa pada classmate yang banyak membantu juga.

Terima kasih banyak-banyak dari saya 
😄😄😄😄😄😄😄

No comments:

Post a Comment