Monday, 19 October 2015

MELAWAT ZOO NEGARA


ASSALAMUALAIKUM semua, saya kembali lagi :)
entry kali ini nak cerita khamis lepas kami semua pergi zoo negara, last aku datang Zoo Negara ni masa aku umur 12 tahun ikut rombongan sekolah dan sekarng aku dan 21 aku jejak kaki kat Zoo Negara setelah sekian lama. Kami semua datang Zoo Negara ini bukan saja-saja nak makan angin tapi datang Zoo Negara ni ada kaitan dengan subjek figure design kami, sebab apa kami semua kene melwat Zoo Negara??? nk thu tak ??

Sebanbnya kami kene lukis haiwan yang ada kat dalam Zoo Negara tu, kami kene lukis minimum tiga lukisan sahaja dan lagi satu sebabnya nanti bila masa final project kami kene buat character kami sendiri berdasrkan human and animal so related kan kami subject figure design pergi melawat Zoo Negara. 



Masa ni kami baru sampai pintu masuk Zoo Negara dan kami semua jalan 
kaki masuk Zoo Negara.


wow.. itu dia Mr. M lecturer Figure design kami
masa ni Mr.M sedang bagi taklimat sedikit kepada kami apa yang
kami kene buat.



Khusyuk mereka semua dengar taklimat Mr. M



Sebelum masuk Zoo Negara tu gelang ni la kami kene pakai 
kalau tak pakai tak boleh masuk duduk kat luar seorang-seorang

okay nak behemti jap
ini baru part 1 taw 
ada lagi part 2

2 comments: