Sunday, 17 December 2017

ANIMATORS IN BLACK IN THE HOUSE YAWWWW ! ! ! !

ANIMATORS IN BLACK 
IN THE HOUSE

Hari terkakhir kepada kami semua, memang tidak dapat dinafikan
memang rindu masa ni mana tidaknya masa ni semua enjoy dengan dance dengan 
present research poster dengan madam yoi dan present booth dengan Mr.M
paling tak le nak brain nak kene pulak buat 6 sec untuk personal performance tu tak cukup
dengan dance ramai-ramai tu. Mr.M suka sangat kiteorng ni malukan diri depan
kawan-kawan kami, kat bawah ni saya kongsikan moment kami semasa exhibition

WIPS Squad in black babehhhhhh

Kami segak berpakaian hitam 😎

Saya bersama si Cik Mirza 

Ini la muka-muka pelajar FYP 2017 bersama Mr.M dan Madam Yoi

Animators In Black dengan Sir Zaky

Akhir sekali, cuma nak ucapkan terima kasih kepada semua yang
dah bertungkus lumus dalam menjayakan pameran ini. Terima kasih untuk 3 thun yang 
banyak kenangan manis ini.

No comments:

Post a Comment