Thursday, 17 September 2015

SEMUA JADI MODEL


Assalamualaikum semua,, kelas figure design hari ni semua orang kene jadi model.hehehe macam-macam pose dorang semua buat, masa yang Mr.M bagi nak draw tu memang cepat sampai 10 saat. So bile dah mase sekejap drawing ade yang langsung x de rupa orang .hahahha. Hari ni memang banyak draw setiap satu model satu kertas bile dah macam gini guna kertas memang banyak kertas la jawabnya kene guna. :P


MR.M sedang memberi penerangan dan tunjuk ajar 


MR.M terkenal dengan kecomelannya 
hahahhahahahha


Sampai kat sini jew post untuk hari ni 
seee yaaaaa..






No comments:

Post a Comment